Ασφάλεια Συναλλαγών Αγοράς SMS

Για την BulkSMSN προέχει η ασφάλεια των πελατών μας για τις συναλλαγές τους μέσω της εφαρμογής μας. Γι' αυτό η εταιρεία μας συνεργάζεται με τον παγκόσμιο οργανισμό "PayPal" όπου αναλαμβάνει να παρέχει στους πελάτες μας τη μέγιστη ασφάλεια των πελατών μας για τις συναλλαγές τους με πιστωτικές κάρτες μέσω Internet.

 

PayPal

H PayPal είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που επιτρέπει να σε χρήστες του Internet, να πραγματοποιούν συναλλαγές με τις πιστωτικές τους κάρτες, προσφέροντας τους 100% ασφάλεια για τα δεδομένα των προσωπικών τους στοιχείων αλλά και των πιστωτικών τους καρτών.

Αυτό επιτυγχάνεται με τη συνεχή τεχνολογική ανάπτυξη που διαθέτει στην ασφάλεια συναλλαγών μέσω internet, τις συνεχής αναβαθμίσεις και με εκατοντάδες ακόμη μεθόδους που διασφαλίζουν στο μέγιστο την ασφάλεια σας, όπου καμία άλλη εταιρεία στο κόσμο δε μπορεί να προσφέρει διότι το κόστος όλων αυτών των υπηρεσίων θα ήταν απαγορευτικό για οποιαδήποτε εταιρεία. Έτσι, οι συναλλαγές σας μέσω PayPal είναι απόλυτα ασφαλής.

Ξεκινήστε τις αποστολές των μηνυμάτων σας με 5 δωρεάν sms, κάνοντας απλά την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας ή αγοράστε οποιοδήποτε πακέτο μηνυμάτων επιθυμείτε για να πραγματοποιήσετε τις αποστολές σας.

Δωρεάν Δοκιμή

Δοκιμάστε μας με 5 δωρεάν μαζικά sms για την επιχείρηση σας!

Powered by SMS Service Engine