Τρόποι Πληρωμής SMS

Μπορείτε να αγοράσετε SMS με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Κατάθεση σε τράπεζα,
  • Web Banking,
  • Πιστωτική Κάρτα,
  • Λογαριασμό PayPal,
  • Αντικαταβολή,

Συγκεκριμένα:

 

Κατάθεση σε Τράπεζα ή Μεταφορά μέσω Web Banking: Μπορείτε να αγοράσετε το πακέτο μηνυμάτων που επιθυμείτε καταθέτοντας το αντίστοιχο αντίτιμο του πακέτου, σε ταμείο τραπέζης ή σε μηχάνημα ATM. Εάν είστε χρήστης Web Banking μπορείτε να πραγματοποιήσετε μεταφορά χρημάτων από οποιαδήποτε τράπεζα στο λογαριασμό μας (Για μεταφορά χρημάτων μέσω Web Banking όλα τα έξοδα μεταφοράς θα πρέπει να καλύπτονται από τον χρήστη). Αφου πραγματοποιήσετε την συναλλαγή, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή αποστείλετε μας το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω Email στο: account@bulksmsn.gr ή μέσω Fax στο 211 800 2600. Σε περίπτωση χρήσης Web Banking είναι απαραίτητη η αποστολή του αποδεικτικού.

ALPHA BANK:


Λογαριασμός: 2940.0210.1075.693
IBAN: GR50.0140.2940.2940.0210.1075.693

Δικαιούχος Λογαριασμού: Αδαμόπουλος Ανδρέας

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ως αιτιολογία σημειώνετε το Username σας για αποφυγεί καθυστερήσεων.

 

Πιστωτική Κάρτα ή Κάρτα Ανάληψης Μετρητών: Μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε πακέτο μηνυμάτων επιθυμείτε, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, μέσα από την ιστοσελίδα μας κάνοντας χρήση της πιστωτική σας κάρτας ή της κάρτας ανάληψης μετρητών (εφόσον αναγράφουν Visa, Mastercard κλπ.) 24 ώρες το 24ωρο. Τα SMS που αγοράζετε με αυτό το τρόπο πιστώνονται αυτόματα στο λογαριασμό σας και μπορείτε να ξεκινήσετε τις αποστολές σας άμεσα. Οι πληρωμές σας, γίνονται με τον πιο ασφαλή τρόπο διαμέσου του παγκόσμιου οργανισμού PayPal, έχοντας έτσι τη σιγουριά της 100% ασφάλειας. Δείτε σχετικά με την ασφάλεια συναλλαγών που σας προσφέρει η BulkSMSN.

 

Λογαριασμός PayPal: Εάν είστε κάτοχος λογαριασμού PayPal μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε πακέτο μηνυμάτων επιθυμείτε χωρίς επιπλέον κόστος. Τα SMS που αγοράζετε προστίθονται στο λογαριασμό σας αυτόματα και μπορείτε να ξεκινήσετε τις αποστολές σας άμεσα.

 

Αντικαταβολή: Μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε πακέτο sms επιθυμείτε με τη μέθοδο της αντικαταβολής. Απλά στείλτε μας ένα αίτημα μέσω Email στο: sales@bulksmsn.gr εκφράζοντας την επιθυμία σας για την αγορά των μηνυμάτων που επιθυμείτε, συμπληρώνοντας τα στοιχεία αποστολής, το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Για αποστολές εντός Αττικής το κόστος αντικαταβολής είναι 5,60€ ενώ για την Υπόλοιπη Ελλάδα 8,60€ (Οι τιμές δε συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%).

Δωρεάν Δοκιμή

Δοκιμάστε μας με 5 δωρεάν μαζικά sms για την επιχείρηση σας!

Powered by SMS Service Engine