Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Για την BulkSMSN είναι πολύ σημαντική η διασφάλιση και προστασία των προσωπικών δεδομένων αλλά και όλων των δεδομένων που καταχωρούνται στην εφαρμογή μας, από τους χρήστες μας.

Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες του ανταγωνισμού που δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη προστασία των δεδομένων σας διότι το κόστος είναι αρκετά υψηλό, η εταιρεία μας έχει αναπτύξει και συνεχώς αναπτύσσει μεθόδους για να διασφαλίσει τα δεδομένα των χρηστών μας.

Ταυτόχρονα, η BulkSMSN δεν πρόκεται να παραχωρήσει σε τρίτους ή να χρησιμοποιήσει η ίδια τα δεδομένα (π.χ. αριθμοί κινητών, email κλπ.) που εισάγονται στην εφαρμογή μας για προσωπική οφέλεια π.χ. διαφημιστικούς σκοπούς. Όλα τα στοιχεία που καταχωρούνται στην εφαρμογή μας είναι ασφαλή και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των χρηστών μας.

 

Μερικές από τις μεθόδους μας είναι:

  • 24/7/365 Τεχνική παρακολούθηση. Οι τεχνικοί της εταιρείας μας παρακολουθούν την εφαρμογή μας 24 ώρες το 24ωρο, έτσι ώστε να επέμβουν άμεσα σε κακόβουλες ενέργειες.
  • Αυτόματο κλείδωμα της εφαρμογής, Η εφαρμογή μας είναι ρυθμισμένη να κλειδώνει αυτόματα, για μερικά λεπτά, κάθε είδους διακίνηση πληροφορίας αποφεύγοντας με αυτό το τρόπο κάθε προσπάθεια υποκλοπής δεδομένων.
  • Κρυπτογράφηση δεδομένων μέσω SSL Certificate. Κάθε πληροφορία που διαβιβάζετε στην ιστοσελίδα μας από τον υπολογιστή σας, κρυπτογραφείτε με 256bit/sec.
  • Firewall, Η μέγιστη προστασία για ιστοσελίδες με βάσης δεδομένων. Το Firewall αναλαμβάνει να σταματήσει κάθε προσπάθεια "ύποπτης" εισόδου.

Με βάση όλους τους παραπάνω τρόπους, είστε πλέον σίγουροι πως όλα τα δεδομένα που καταχωρούνται στην εφαρμογή μας είναι ασφαλή.

Δωρεάν Δοκιμή

Δοκιμάστε μας με 5 δωρεάν μαζικά sms για την επιχείρηση σας!

Powered by SMS Service Engine