Οδηγίες

Ορολογίες

Περιεχόμενο μηνύματος: το μήνυμα που θα φαίνεται στον χρήστη του αριθμού που θα γίνει η αποστολή. Το περιεχόμενο μπορεί να περιέχει έως 1224 χαρακτήρες με τα εξής κόστη:

0 - 160          χαρακτήρες – 1 sms
161 – 306     χαρακτήρες – 2 sms
307 – 459     χαρακτήρες – 3 sms
460 – 612     χαρακτήρες – 4 sms
613 – 765     χαρακτήρες – 5 sms
766 – 918     χαρακτήρες – 6 sms
919 – 1071   χαρακτήρες –7 sms
1072 – 1224 χαρακτήρες – 8 sms

Ταυτότητες αποστολέα: ο τίτλος αποστολέα κατά την αποστολή των μηνυμάτων. Ο τίτλος αποστολέα θα πρέπει να περιέχει μέχρι 11 λατινικούς χαρακτήρες ή 16 ψηφία.

Πρότυπα μηνύματα: περιεχόμενα μηνυμάτων τα οποία έχετε αποθηκεύσει για να μην αναγκάζετε να ξαναγράφετε το μήνυμα στην επόμενη σας αποστολή

Προγραμματισμός μηνυμάτων: αποστολή μηνύματος σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα

Flash sms: μηνύματα τα οποία φαίνονται στην οθόνη του κινητού μία φορά και δεν αποθηκεύονται στα εισερχόμενα.

Unicode sms: μηνύματα στα οποία εκτός από κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες μπορείτε να αποστείλετε και μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες με ή χωρίς τόνους. Σε αυτή τη περίπτωση το μέγεθος του περιεχομένου έτσι ώστε να θεωρείται ένα μήνυμα είναι οι 70 χαρακτήρες.

Ομάδες επαφών:  μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε τις επαφές σας σε απεριόριστες ομάδες για να μπορείτε να στέλνετε διαφορετικά sms ανά ομάδα.

Συχνές ερωτήσεις

Τι πρέπει να κάνω για να εγγραφώ;

Στο μενού εγγραφή, απλά συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στα απαραίτητα πεδία. Πριν την ολοκλήρωση της εγγραφή σας επιβεβαιώστε ότι είναι σωστά τα στοιχεία που δηλώσατε για τη παραλαβή των 5 δωρεάν sms αλλά και την επιτυχία επικοινωνίας μας, που μπορεί στο μέλλον.

Δεν παρέλαβα το email για τα δωρεάν sms κατά την εγγραφή μου. Γιατί;

Επιβεβαιώστε τη διεύθυνση email που μας έχετε δηλώσει. Εάν είναι λανθασμένη ενημερώστε μας για τη διόρθωση της αλλά και τη παραλαβή των sms. Εάν είναι σωστή και δεν έχετε λάβει κάποιο μήνυμα, πιθανώς το μήνυμα να έχει θεωρηθεί spam λόγω ρυθμίσεων του server σας και να μη το έχετε παραλάβει. Επικοινωνήστε μαζί μας για τη διόρθωση του προβλήματος και τη καταχώρηση των δωρεάν sms.

Πώς δημιουργώ μια ομάδα επαφών;

Ακολουθείτε τα βήματα: ομάδες επαφών – προσθήκη ομάδας - όνομα ομάδας(ότι όνομα θέλετε) – αποθήκευση.

Πώς ανεβάζω επαφές σε μία ομάδα που έχω δημιουργήσει;

Ακολουθείτε τα βήματα: ομάδες επαφών – επεξεργασία ομάδας επαφών – εισαγωγή επαφών – αναζήτηση(βρίσκετε το αρχείο με τις επαφές που έχετε δημιουργήσει) – εισαγωγή.

Δεν αναγνωρίζει μερικές επαφές. Γιατί;

Αυτόματα η εφαρμογή μας αναγνωρίζει τα νούμερα τα οποία δεν αντιστοιχούν σε αριθμούς κινητών τηλεφώνων (λιγότερα ή περισσότερα από δέκα ψηφία ή λάθος τα πρώτα τρία ψηφία τα οποία καθορίζουν το δίκτυο).

Πώς δημιουργώ αρχείο επαφών για ανέβασμα;

Μπορείτε να δημιουργήσετε αρχεία μορφής xls (excel), txt ή csv. Τα νούμερα θα πρέπει να είναι κάθετα. Εάν θέλετε να έχετε και τα ονόματα των ιδιοκτητών του κάθε αριθμού, συμπληρώστε το στην επομένη δεξιά κάθετη στήλη, δίπλα στο κάθε νούμερο.

*Εάν χρησιμοποιείτε το Microsoft office Excel 2007 θα πρέπει να μετατρέψετε το αρχείο αυτό σε xls. (αποθήκευση ως – στο πεδίο ‘αποθήκευση ως’ κάτω από το όνομα αρχείου επιλέγετε το ‘Βιβλίο εργασίας του Excel 97-2003’ και πατάτε αποθήκευση)

Πώς αγοράζω μηνύματα μέσω πιστωτικής χωρίς να έχω λογαριασμό στο PayPal;

Εφόσον έχετε συνδεθεί στην εφαρμογή μας ακολουθείτε τα εξής βήματα:

Αγορά πακέτου sms  και διαλέγετε το πακέτο που σας ενδιαφέρει πατώντας το κουμπί ‘buy now’. Αυτόματα μεταβαίνετε στη σελίδα της PayPal συμπληρώνοντας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Εφόσον είναι σωστά τα στοιχεία που δηλώσατε επιβεβαιώνετε τη συναλλαγή σας και επιστρέφετε στη σελίδα της BulkSMSN.GR έτοιμοι για την αποστολή μηνυμάτων.

Ποια είναι τα βήματα για μία επιτυχημένη αποστολή;

Εφόσον έχετε αγοράσει τα απαραίτητα sms που χρειάζεστε για την αποστολή του μηνύματος σας,

Επιλέγετε ή γράφετε ένα τίτλο αποστολέα,

Επιλέγετε την ομάδα/ες μηνύματα ή συμπληρώνεται τον αριθμό κινητού που θέλετε να αποστείλετε.

Γράφετε το μήνυμα σας και επιλέγετε εάν θέλετε να είναι σε Unicode ή Flash.

Επιλέγετε ημερομηνία και ώρα για αποστολή εφόσον δε θέλετε άμεση αποστολή.

Τέλος, πατάτε ‘αποστολή’ και τα μηνύματα σας αποστέλλονται.

Δωρεάν Δοκιμή

Δοκιμάστε μας με 5 δωρεάν μαζικά sms για την επιχείρηση σας!

Powered by SMS Service Engine